COACHING & TRAININGEN TESTIMONIALS

Hilde van Eldik - Plaatsvervangend directeur de Wingerd

“Wat heb ik veel geleerd in de afgelopen 3 coaching trajecten. Het leiding geven aan een team is een prachtige uitdaging. Door de praktische en waardevolle inzichten heb ik meer zicht gekregen op mijn rol als LocatieLeider. Grenzen aangeven blijft belangrijk om mijn functie goed vorm te geven. Ik heb een stevige basis ontwikkeld. Ontzettend waardevol en goede begeleiding van Robbert.”

Carla de Boer - Adjunct directeur, IB-er

“De training van Robbert was een prachtige aanvulling voor ons team. Doorspekt met praktijkvoorbeelden verveelde het geen moment. Daarnaast gaf Robbert een aantal praktische ideeën die gelijk de volgende dag gebruikt konden worden in de groep. Robbert is een trainer die je aan het denken zet.”

Femke Belgraver - Leerkracht

Training over kinderen & leiderschap: “Een interessante avond, waarbij je aan het denken wordt gezet over mooie dingen. Een talent, wat ieder kind heeft naar boven brengen, leren doelen te stellen en middelen te vinden om dit te bereiken.”

Willem Strijbis - Docent Zuidermavo Rotterdam

“Robbert heeft de afgelopen jaren onze leerlingen steeds weer op een pakkende manier weten te inspireren en te motiveren als het gaat om hun persoonlijke ontwikkeling en doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Leerlingen worden zich door zijn workshop veel bewuster van hun mogelijkheden!”

BOEKEN TESTIMONIALS

Marc Lammers Kinderen & Leiderschap Boek

Marc Lammers - Olympisch veldhockey bondscoach

Over Kinderen & Leiderschap: “Dit nieuwe boek van Robbert gaat ouders en leerkrachten helpen om kinderen op een goede manier te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en geeft ze de tools die ze later nodig zullen hebben. Ik weet zeker dat jij met jouw kinderen ook in een FLOW kunt komen.”

Henk Jan Kamsteeg - Auteur en spreker over dienend leiderschap

Kinderboek over leiderschap: “In dit unieke boek leer je meer over hoe belangrijk leiderschap is. En één ding is zeker: leiderschap begint al op erg jonge leeftijd. En ook nu is er al de keuze: wil ik mijn rol als leider gebruiken om er zelf beter van te worden, of wil ik anderen vooruit helpen?”

Kinderen & Leiderschap Boek

Uriël Denivelle - Leerkracht

“Dit boek gebruik ik jaarlijks in het basisonderwijs. Het geeft elk kind een uniek inzicht in zijn of haar leiderschapskwaliteiten. Door de vlotheid van de verhalen en een aantal gerichte reflectievragen, krijgt de leerling zeer snel verbinding met het onderwerp. Je krijgt een positieve ontwikkeling bij het kind van het eigen kunnen. Het boek is een echte aanrader!”

Hans Keijmel - Directeur

“Geen ellenlange of ingewikkelde leiderschapstheorieën, maar wel zo effectief! Praktisch erg bruikbaar, bijv. ook i.r.t. (voorbereiding van) voeren van kindgesprekken. Goede hulp op weg naar de ‘groeimindset’, zowel bij leerkrachten, ouders als kinderen. En leest dus ook nog eens vlot weg. Een aanrader.”

OVERIGE TESTIMONIALS

EQUIP Nederland

David Koerts - Bestuur Equip Nederland

“Robbert is een heel goed voorbeeld van een nieuwe generatie leiders en leiderschapstrainers. Leiderschap is inspirerend, fris, schept ruimte en vertrouwen voor mensen om zich te ontwikkelen en dient mensen bij het bouwen aan een betere wereld. Dat alles brengt Robbert samen in zijn eigen unieke en authentieke leiderschapsstijl. Bij Equip Nederland werkt Robbert met de materialen van ‘s werelds grootste leiderschapsexpert John C. Maxwell. Dit is geen verrassing. Want echte leiders werken met echte leiders.”

Sergio Veldbloem

“Webinar gevolgd echt super gedaan door Robbert. Een aanrader.”

Marco Breunissen

“De cursus geeft een helder beeld van je innerlijke kracht en van je mogelijkheden. Samen kijken naar je potentieel, niet naar beperkingen. Kernwoorden bij de cursus en de coaching: Passie, vernieuwend, sluit aan bij de werkelijkheid, visionair, werken van binnen naar buiten, geloof(waardig) en hulpvaardig.”

Dirk Wessels - Refolution

“De leiderschaptrainingen die Robbert heeft gedaan met onze organisatie hebben duidelijk bijgedragen aan een stuk bewustwording. De bewustwording dat iedereen talenten en gaven heeft om daar iets mee te doen. Want wil je een goede leider zijn, dan is het herkennen en ontdekken van je gaven en talenten een voorwaarde om anderen mee te nemen in hun proces. Zo kun je ook een krachtig team vormen.”