CHAMPION GROEP PROGRAMMA

Welkom bij de Champion groep! De Champion groep is mijn exclusieve coachingsprogramma voor leidinggevenden in het onderwijs. Ben jij ambitieus? Wil jij werkelijk iets bijdragen op jouw school en aan het onderwijs in jouw omgeving? Wil je structureel verder groeien in leiderschap? Dan is dit programma iets voor jou! Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Champion groep.

Wat kan jij verwachten van de Champion groep op jaarbasis?

Introductie (en assessment)

9 online groepscoaching sessies

1 live trainingsavond

1-op-1 coaching sessie

Support via e-mail of telefoon

Bonus: 1 halve dag strategie sessie

Hoe werkt het?

Voorafgaand heb ik een intakegesprek met jou om te kijken of je past binnen de Champion groep. De investering is €3500,- (ex. BTW) per jaar en deelname is alleen mogelijk op aanvraag. Je kunt instappen wanneer je wilt en het is per jaar opzegbaar.

Wat verwacht ik van jou?

Dit programma is bedoeld voor mensen die verder willen groeien en passie hebben voor het onderwijs. Ik verwacht dat je implementeert wat je leert en dat je een positieve bijdrage levert aan de Champion groep!

Wat levert het programma o.a. op?

Je zult merken dat je zelfvertrouwen gaat groeien en dat je betere handvatten krijgt om leiding te geven. Je gaat merken dat je 30% productiever zult zijn en dat je fysieke prestaties omhoog gaan. Je zult blijer zijn wanneer je thuis bent en lekkerder in je vel zitten. Je krijgt weer regie en grip op de dag en je zult in aanmerking komen voor hogere functies. Je gaat merken dat je elke keer duidelijke stappen vooruit neemt. Uiteindelijk ga je structureel effectiever en beter leidinggeven.

De investering is €3500,- (ex. BTW) per jaar en deelname is alleen mogelijk op aanvraag.

  • 9 online groepscoaching sessies
  • 1 live trainingsavond
  • 1-op-1 coaching sessie
  • Support via de mail of telefoon
  • Bonus: 1 halve dag strategie sessie

Momenteel zit het programma vol.

Ik help je graag verder.